OP Security AS logo
Serviceutrykninger

Serviceutrykninger

Vi hjelper deg med store og små oppgaver.

Ta kontakt for tilbud

SERVICE-UTRYKNINGER
OP-Security AS er et politigodkjent vaktselskap i Elverum.
Vi startet opp i 2019, og hadde en fin utvikling fram til den nasjonale nedstengningen.
I perioden nedstengningen varte brukte vi mye tid på kompetanseheving og utvikling av vår kursavdeling og den nye nasjonale vekterutdannelsen.

Våre vektere rekrutteres ofte gjennom kursene. Dette medfører at vi får svært god tid til å bli kjent med vekterne før de ansettes hos oss. Derfor kan vi si at våre medarbeidere er plukket fra øverste hylle, noe vi mener er betryggende for våre kunder og samarbeidspartnere.

Vi har nå startet opp noe vi har valgt å kalle service-utrykninger. Det betyr at vi rykker ut til de som skulle trenge hjelp til hva som helst. Dette kan for eksempel være:
- Snømåking i innkjørsler etc
- Sjekke at eldre har det bra.
- Se til hus og hjem og at alt er som det skal når eier er borte.
- Lufting og mating av kjæledyr.
- Hjelpe til med innkjøp av dagligvarer.
- Tilstedeværelse for personer som føler utrygghet av ulike årsaker.
- Og mye mye mer. Har du et behov du trenger hjelp til kan vi mest sannsynlig hjelpe deg.

Dette er oppgaver som tradisjonelt ikke har blitt sett på som vekteroppgaver, men vi ser nå et økende behov i samfunnet for denne tjenesten. Vi mener også at vi kan tilby kvalitets-personell som samfunnet kan stole på. Alle som jobber hos oss sjekkes grundig i forhold til vandel.

Vi rykker også ut på både innbrudds- og brannalarmer. Med tanke på at vi er et lokalt Elverums-firma kan vi garantere at vi er det vaktselskapet med kortest utrykningstid. Våre samarbeidspartnere på alarmmontering er på lik linje med oss lokale bedrifter som derfor kjenner lokalmiljøet her i Elverum.