OP Security AS logo
Sikkerhetsutstyr

Sikkerhetsutstyr

Sikkerhet er ikke bare vakt, det er alarmer, trygghetsalarmer, brannsikrede safer, innbruddssikrede og FG godkjente sikkerhetsskap, nøkkelskap og mye mer.

Vi lanserer nå vår personlige alarm med innebygd GPS og SIM kort for toveis kommunikasjon med vår vaktsentral. Funksjoner: - SOS knapp som kan brukes i nødstilfeller. Ved aktivering vil du få toveis kommunikasjon med vår vaktsentral. - Fall alarm, som reagerer automatisk om du faller. Vaktsentralen vil få nøyaktig posisjon på hvor du befinner deg takket være innebygd GPS - Kan også brukes som service knapp. Dette betyr at du når vår vaktsentral 24 timer i døgnet og kan bestille hva du enn måtte trenge hjelp med.

Få orden på nøklene dine og attpåtil i et FG godkjent skap. Det er betyr at forsikringsselskapene har godkjent skapet. Har du nøkler til biler, motorsykler, hus og hytte hengen i et låst FG godkjent skap som er boltet fast, slipper du trøbbel dersom det skulle skje et innbrudd.

Dette er en god type hjemmesafe, som først og fremst er brannsikret og godkjent for det. Papirer, bilder, smykker, pass, nøkler - her kan du legge det meste. Nederste illustrasjonsskap er på 65 liter, gir plass til 6 ringpermer med regnskap, brev fotoalbumer eller lignende. Nederste skapet kost 6990,- inklusive moms og fritt levert på indre Østlandet. Vi har mye større skap og mindre skap- for alle behov. Det øverste skapet gir plass til en del viktige papirer og gjenstander og er først og fremst brannsikring. Øverste skap koster 2490,00 inklusive moms